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esterniSince 1922, The Experimental Station for the Food Preserving Industry (SSICA), operating through its headquarters in Parma and the section of Angri (Salerno), has been promoting the scientific and technical progress of the Italian food-preserving industry for the sectors of fruits, vegetables, meat and fish products through activities of research, consultancy, training and dissemination of information.

bibliotecaThanks to its specialized staff and cutting-edge laboratories, SSICA is one of the most important applied research bodies in the preserved food sector in Europe and in the world and takes part in national and international research projects. The Institute includes departments specific to different product sectors, as well as departments and laboratories in charge of more general activities; with its skilled staff and updated equipment it is able to experiment with new products, new processing and preservation procedures, also analyzing their economic and social impact. In 2016 SSICA has become a national foundation for international research.

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News

Corso di Aggiornamento sulle Conserve Alimentari - SOLD OUT PDF Print

Parma, 22 gennaio 2019

Si comunica che, per il Corso in oggetto, è stato raggiunto il numero massimo dei partecipanti. Pertanto, non è più possibile accettare ulteriori adesioni.


Parma, 20 dicembre 2018

corso_2019.jpg


SSICA organizza un Corso di Aggiornamento sulle Conserve Alimentari rivolto ai tecnici e agli operatori del settore. Il corso si terrà nella sede di Parma, viale F. Tanara 31/A, presso la Sala Convegni.
Per ciascuna giornata l’orario previsto è dalle 9.00 alle 18.00.
Il Corso è Gratuito per le aziende contribuenti della SSICA (max n. 2 partecipanti per azienda).
Per i NON contribuenti la quota di partecipazione è di € 2000 (+IVA).


Per le iscrizioni gli interessati dovranno compilare e inviare la scheda di adesione entro l’8 febbraio 2019 all’indirizzo This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Si prega di specificare nella mail di adesione il modulo ON DEMAND (6 maggio 2019) al quale s’intende partecipare.
Per ulteriori informazioni contattare la Segreteria Organizzativa.  

VEDI PROGRAMMA 

 
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